Vi söker personal...


Söderberg & Haak Karlstad söker en verkmästare

Nu söker vi en verkmästare  som vill bli en del av vårt team. Som verkmästare leder och fördelar du våra mekanikers arbeten, är dom behjälpliga samt är vårt ansikte utåt, gentemot våra kunder. 

För oss är det viktigt att du är flexibel och löser våra kunders problem, så att deras verksamhet fungerar. En av dina viktigaste uppgifter är just att se lösningar, prioritera och omfördela arbetet efter den aktuella situationen. Du kommer att arbeta i tätt samarbete med maskinsäljare, reservdelsförsäljare, mekaniker och företagsledning. I arbetet ingår även administrativa arbetsuppgifter, varför viss datavana krävs.

Du har gymnasial mekanikerutbildning eller motsvarande yrkesutbildning. Vi ser helst att du arbetat som mekaniker inom jordbruks-, entreprenad- och/eller grönytebranschen. Körkort B är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du lätt för att samarbeta, men du är samtidigt självständig och har alltid kunden i fokus. Du gillar ordning och reda samt drivs av problemlösning. Du har också en administrativ ådra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

För mer information kontakta Christer Olsen på telefonnummer 054-102233 alt christer.olsen@sodhaak.se

Söderberg & Haak Karlstad ingår i Söderberg & Haak-gruppen, som är en privatägd, rikstäckande försäljningsorganisation för lantbruk- och entreprenadmaskiner, med egna och fristående försäljningsställen på ca 40 orter i landet.

 

Följ oss